Min: -10
Max: -4
14.76 km/hÉszaki szél
(koponyeg.hu)
Ma 2018. 2. 25, , Géza napja van.
Holnap Edina napja lesz.

Köszöntő

|

A mi szívünkben nem lehet gyűlölet, mert a mi utunkon járók közössége a barátság, a bizalom és a szeretet köré épül. Ne féljünk, mert amíg sokan leszünk az úton, a Móriak közössége sikeres lesz.”

Kedves Látogató!

Nagy örömmel és szeretettel köszöntök minden kedves vendéget a honlapomon. Megtiszteltetés számomra, hogy böngészése során ide látogatott.
2006 októberétől, első polgármesterré választásom óta arra törekedtem, hogy Mór fejlődése egy tudatos várostervezésen alapuljon. Látogatása során megismerkedhet településünk értékeivel, ahol a történelem, a kultúra, a német nemzetiségi hagyományok, a művészet, a kiváló minőségű móri bor, s a jellegzetes gasztronómia megannyi arca is jelen van.

Betekintést nyerhet városunk aktuális híreibe, eseményeibe, programjaiba, az utóbbi évek látványos fejlesztéseibe, megújult városközpontunkba. Mór folyamatosan épül, szépül, melyet itt tartózkodása alatt Ön is megtapasztalhat. Jövőnk további sikeres megalapozása érdekében folyamatosan pályázunk intézményeink felújítására, korszerűsítésére. A terveink megvalósításához eddig is biztosítva volt a városunkért tenni akaró felelősségteljes képviselő-testület, s remélem a jövőben minden feltétel adott lesz elképzeléseink kivitelezéséhez.

Galériánk megtekintése nyomán remélem, kedvet kapnak, s személyesen is ellátogatnak Mórra, az ezerjó hazájába. Legyenek vendégei városi rendezvényeinknek, és a város nevezetességeinek megismerését egy pohár Móri Ezerjóval tegyék még ezerszínűbbé.

Fenyves Péter
Mór polgármestere

Köszöntő
Köszöntő